ποιοι είμαστε

όταν το χόμπι γίνεται πάθος

όταν το πάθος γίνεται επάγγελμα

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που συνδυάζει την αγάπη του ερασιτέχνη ναυτικού για τη θάλασσα και τα ταξίδια, με την συστηματική οργάνωση και την απόλυτη ασφάλεια που οφείλει να παρέχει ο καλός επαγγελματίας.

Ως οικογένεια που ταξιδεύει με RIBs στις ελληνικές θάλασσες για περισσότερα από 25 χρόνια, έχουμε την τύχη να γνωρίζουμε δεκάδες νησιά, αμέτρητες παραλίες, θαλασσινά τοπία μοναδικά, ανθρώπους ζεστούς και φιλόξενους. Εικόνες αξέχαστες, στιγμές ανεπανάληπτες.

Αυτή τη δυνατότητα δίνουμε και σε εσάς που ονειρεύεστε να ζήσετε, έστω για μία ημέρα, τη μαγεία της θάλασσας με έναν διαφορετικό τρόπο.

Επιλέξαμε τα σκάφη μας με προσοχή και τα εξοπλίσαμε άρτια, δίνοντας σημασία και στην τελευταία λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας πως τίποτε δε θα σκιάσει τη δική σας ξεχωριστή θαλασσινή εμπειρία.

Ακολουθήστε μας σε μια ιδιωτική εξερεύνηση, σε ένα ταξίδι των ματιών και της ψυχής, σε ένα ταξίδι μαγικό.

Άλλωστε, οι διακοπές σας είναι πολύτιμες.

Στέλιος Γιαλαμάς
Φυσικός, καθηγητής φυσικής. Διπλωματούχος skipper εδώ και χρόνια, έχει αμέτρητες ώρες πλεύσης τόσο με RIBs όσο και με ιστιοπλοϊκά σκάφη. Έχει τη γενική ευθύνη και τη διεύθυνση της Occhi Verdi Boating.

Κωστής Γιαλαμάς
Φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της πολυτεχνικής σχολής του ΑΠΘ. Στα σκάφη και τη θάλασσα από παιδάκι, είναι διπλωματούχος skipper και υπεύθυνος για την πιστή τήρηση του προγράμματος συντήρησης των μηχανών και του εξοπλισμού των σκαφών της OVB.

Μιχάλης Γιαλαμάς
Φοιτητής στο τμήμα Νομικής του ΑΠΘ. Στα σκάφη και τη θάλασσα από παιδάκι, είναι διπλωματούχος skipper και ο υπεύθυνος επικοινωνίας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης της OVB.

Newsletter

Get special offers and news.